ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργώντας ουσιαστικούς αποχαιρετισμούς από το 1990

Στην Paradise Funeral Services Co., έχουμε την τιμή να σας εξυπηρετήσουμε κατά τη διάρκεια της ανάγκης σας. Επιτρέψτε μας να σας παρέχουμε την υποστήριξη και τη βοήθεια που σας αξίζει καθώς οδεύετε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή για να μιλήσετε με ένα από τα συμπονετικά μέλη του προσωπικού μας.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ

Τιμώντας Ζωές, Γιορτάζοντας Κληρονομιές

Σας καθοδηγούμε μέσα από στιγμές αποχαιρετισμού

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κηδεία

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για μία ολοκληρωμένη και αξιοπρεπή τελετή κηδείας.

Αναλαμβάνουμε όλη την οργάνωση της τελετής μέσα σε κλίμα σεβασμού, επαγγελματισμού, αξιοπρέπειας και διακριτικότητας από την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαστε δίπλα σας και κοντά σας στο να σας παρουσιάσουμε όλες τις επιλογές που έχετε και να συζητήσουμε οποιαδήποτε επιθυμία σας.

Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσει τις επιθυμίες σας και να φέρει σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο για λογαριασμό σας, με τον αξιοπρεπέστερο δυνατό τρόπο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ανθοστολισμοί

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη στολισμό του ναού όπου τελείται η τελετή, το στολισμό φέρετρου  καθώς και την παραγγελία στεφάνων. Παρέχουμε καλαίσθητους και λιτούς στολισμούς, όπως αρμόζει στην περίσταση και πάντοτε με ποικιλία από φρέσκα άνθη.

Οποιονδήποτε στολισμό έχετε στο νου σας για αυτή τη δύσκολη στιγμή, είμαστε σε θέση να τον υλοποιήσουμε για εσάς, ώστε να πείτε το τελευταίο “αντίο” στον άνθρωπό σας, με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ταρίχευση

Γίνεται η διαδικασία ταρίχευσης ώστε να καθυστερήσει η σήψη του σώματος και να είναι προετοιμασμένο για την μεταθανάτιο ζωή που θα ακολουθήσει ο νεκρός, σύμφωνα με δοξασίες που προέρχονται από την αρχαία αιγυπτιακή παράδοση και υιοθετήθηκε από διάφορες αρχαίες φυλές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επαναπατρισμός σορού

Διεκπεραιώνεται επαναπατρισμός νεκρών με έμφαση στη φροντίδα, το σεβασμό, την αξιοπρέπεια του νεκρού και τις συνήθειες που απαιτεί η θρησκεία του.

Οι φροντίδες που ακολουθούν την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι για τον καθένα που τις επωμίζεται μια πολύ δύσκολη και φορτισμένη συναισθηματικά εμπειρία, πολύ περισσότερο όταν ο θάνατος συμβεί στο εξωτερικό. Το γραφείο μας θα τακτοποιήσει οτιδήποτε χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του νεκρού ή της οικογενείας του.

Ειδικά για την υπηρεσία του επαναπατρισμού από και προς το εξωτερικό, διαθέτουμε πολυετή και σημαντική εμπειρία, καθώς έχουμε χειριστεί πολυάριθμες περιπτώσεις για πολλές χώρες και διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με Γραφεία Τελετών του εξωτερικού που μας γνωρίζουν και εμπιστεύονται.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες Αποτέφρωσης Νεκρών

Συνεργαζόμαστε με κρεματόρια του εξωτερικού παρέχοντάς σας τη δυνατότητα αποτέφρωσης – καύσης της σορού εφόσον το επιθυμείτε εναλλακτικά της ταφής.

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την αποστολή της σορού στο εξωτερικό και επιβλέπουμε την όλη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Παράληλλα, φροντίζουμε να παραλάβετε τις στάχτες του αγαπημένου σας ανθρώπου σε καλαίσθητες και διακριτικές τεφροδόχους, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αίθουσα αποχαιρετισμού

Το Γραφείο μας διαθέτει Αίθουσα αποχαιρετισμού και προσευχής του αγαπημένου σας προσώπου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προπληρωμένο σχέδιο κηδείας

Ένα προπληρωμένο σχέδιο κηδείας εξασφαλίζει μια ομαλή και χωρίς άγχος διαδικασία για την οικογένεια ή τους φίλους του θανόντος, οι οποίοι υπό συνήθεις συνθήκες θα έπρεπε να οργανώσουν, να σχεδιάσουν και να πληρώσουν για όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για μια κηδεία σε μια τόσο αγχωτική και δύσκολη στιγμή.

Η μόνη ενέργεια για την οποία ευθύνεται η οικογένεια του εκλιπόντος, είναι να ενημερώσει το γραφείο κηδειών μας την ώρα του θανάτου, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το σχέδιο και να προχωρήσουν οι διευθετήσεις.

Σε περίπτωση αύξησης της τιμής στις κηδείες, η οικογένεια ΔΕΝ θα χρειαστεί να πληρώσει κανένα επιπλέον ποσό σχετικά με τους ήδη συμφωνημένους όρους. Το σχέδιο διασφαλίζει στον αγοραστή ότι όλες οι επιθυμίες του/της θα ακολουθηθούν.